„În calitate de părinte, fiecare dintre noi încearcă să fie cât de bun poate, folosind resursele pe care le are la dispoziție.

Dr Shefali Tsabary, „Părintele conștient”

 

De ce coaching pentru un parenting conștient?

Parentingul este plin de satisfactii și insatisfacții. Credem că suntem pregătiți în mod natural să creștem un copil, dar descoperim că pentru a susține o altă ființă umană să înflorească este nevoie de o altfel de cunoaștere și de altfel de modele și metode de relaționare și comunicare.

Prin relația cu copii noștri descoperim tot atât de multe despre noi înșine cât descoperim despre copii noștri și creștem împreună cu ei, atât cât simțim că este nevoie să creștem, să ne schimbăm pentru a le putea oferi un mediu care să-i susțină în drumul lor prin viață.

Poți alege să lucrezi cu un coach pe zona pe rolul și obiectivele tale de părinte în diverse situații, inclusiv:

  • când simți nevoia clarificării rolului și intenților tale ca părinte pentru copilul tău;
  • când simte un blocaj în anumite zone ale relației voastre;
  • când simte nevoia de schimbare în tiparele de comunicare actuale;
  • când simți nevoie de a naviga prin diversele surse de informații, cursuri și stiluri de parenting și a găsi ceea ce se potrivește pentru tine și copilul tău.
Alaturi de copilul tău
Alaturi de copilul tău

Abordarea mea:

Sunt la rândul meu părinte, mamă pentru două fete, de 9 și 16 ani. 

Ca și tine, unul din cele mai importante obiective în viața mea este să le ofer acele condiții și acea educație care să le ajute să fie și să funcționeze din cea mai bună versiune a lor.

Toate eforturile pe care le fac în zona de parenting sunt să mă asigur că nu le pun piedici, ci dimpotrivă, le susțin în mod optim să ajungă să-și cunoască și să-și realizeze potențialul maxim. 

 

În cadrul unei proces de coaching în zona de parenting urmărim printre altele:

  • clarificarea și conectarea cu intenția, cu misiunea și viziunea de părinte;
  • clarificare credințe și convingeri privind rolul de părinte, dar și privind educația, rolul școlii, relația cu alți adulți și copii din mediu;
  • clarificare obiective în zone precum comportamente, comunicare, relaționare, cunoștințe și competențe;
  • nevoie de schimbare și plan de acțiune;
  • monitorizare progres și rezultate.

 

Ce ai tu de făcut dacă vrei să afli cum te poate ajuta coachingul în parenting?

Dacă ești convins sau doar intuiești beneficiile pe care un program de coaching le poate avea pentru tine, te invit să ne cunoaștem mai bine, să înțeleg mai bine nevoia ta, să stabilim împreună cum te pot eu susține și să ne aliniem pe un plan de sesiuni.

O sesiune individuală de coaching durează între 50-60 min. În situația actuală se desfășoară online. Putem agrea și sesiuni față-în-față dacă este considerat necesar în cadrul discuției prealabile.

Pentru prețuri și pentru detalii de plată explorează zona de magazin. Aici găsești prețurile standard și diversele promoții.

Pentru mai multe întrebări, pentru stabilire detalii organizatorice sau pentru o opțiune care să se potrivească mai bine nevoii tale, te invit să mă contactezi.

*Pentru mai multe detalii legate de nevoia ta despre programare sesiuni și despre modalitatea de achiziționare și plată, te rog să mă contactezi la adresa de email: contact@oanazapca.ro sau la numărul de telefon: 0751. 156.472.

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Copyright © Oana Zapca, 2020