Programul a fost multiplu premiat în Singapore, și s-a împrăștiat în lume prin intermediul coachilor autorizați SoulKids. (soulkids.org)

Creatorii SoulKids sunt Vikas Malkani, supranumit World’s #1 Wisdom Coach, și Sally Forrest.

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine

Cunoasterea de sine, Incredere in sine, Copii increzatori

Pentru că se dorește ca fiecare copil să beneficieze de atenție personalizată, sesiunile de coaching sunt fie individuale, fie se desfășoară în grupuri de maxim 3 copii.

Sesiunile de grup abordează în 3 sesiuni structurate modular câte una din cele 17 competențe care fac parte din programul SoulKids: Încredere în sine, Perseverență, Cunoaștere de sine, Reziliență, Empatie, Curiozitate, Creativitate, Succes, Fericire, Leadership, Colaborare, Focus, Minte Deschisă, Muncă in Echipă, Determinare, Viziune, Mindfulness.

Temele abordate, tipul de sesiune (individuală și de grup) se stabilesc și numărul de sesiuni se stabilesc împreună cu părintele, și depind de specificul și nevoia fiecărui copil în parte.

În cadrul sesiunilor individuale pot fi stabilite anumite priorități și o structură adaptată mai mult pe nevoile copilului. 

Sesiunile de Coaching SoulKids sunt interactive și susțin copilul către dialog dar și introspecție și reflecție.

Lecțiile sunt transmise prin povești și jocuri urmate de întrebări personalizate și reflecție și apoi întocmire plan de implementare învățături în viața sa.

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Copyright © Oana Zapca, 2020