Termeni și condiții

Adresa site-ului este: https://oanazapca.ro

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.oanazapca.ro de către potențialii vizitatori sau clienți și termenii și condițiile pentru furnizarea serviciilor și produselor promovate prin intermediul acestui site.

Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul acestui site se promovează idei, gânduri și informații create sau preluate de pe alte site-uri (caz în care se menționează sursa) și realizează vânzarea online de către ZAPCA OANA P.F.A.  a serviciilor de coaching și a cursurilor proprii.

 DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

ZAPCA OANA P.F.A. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate pentru toate informațiile și produsele prezentate pe aceste site, și va menționa explicit sursa acolo unde informațiile sunt preluate.ZAPCA OANA P.F.A.  îsi rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea ZAPCA OANA P.F.A., Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți  către oameni. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea ZAPCA OANA P.F.A..

Informațiile prezente pe www.oanazapca.ro sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit, cu excepția produselor sau serviciilor, ale căror costuri sunt specificate. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteți copia si tipări conținutul paginii www.oanazapca.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.oanazapca.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.oanazapca.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor ZAPCA OANA P.F.A.. și nu se va acorda nici o garanție referitoare la:

 • utilizarea anevoioasă sau întreruperea în utilizare a site-ului;
 • afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.
 • obținerea rezultatelor urmărite.

Astfel, ZAPCA OANA P.F.A. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a serviciilor și produselor comercializate prin intermediul site-ului www.oanazapca.ro.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele și serviciile www.oanazapca.ro, preturi, informații, campanii si promoții de marketing sunt prezentate cu titlu informativ.

Nimic din conținutul site-ului www.oanazapca.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja răspunderea ZAPCA OANA P.F.A.  în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații despre produsele și serviciile oferite de ZAPCA OANA P.F.A.

ZAPCA OANA P.F.A. nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze ZAPCA OANA P.F.A. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor si informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile ZAPCA OANA P.F.A. dar poate include si alte informații aflate în strânsa legătura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

GDPR

Datele de contact pe care decideți sa ni le furnizați sunt date cu caracter personal conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania si sunt folosite ca atare.

Datele furnizate de tine in cursul navigării pe acest website prin intermediul formularelor online, formularelor de comanda, email sau alte modalități, pot fi folosite doar de ZAPCA OANA P.F.A.  si sunt prelucrate in scopul promovării si îmbunătățirii serviciilor noastre.

Datele tale cu caracter personal nu vor fi dezvăluite unei terțe parți, exceptând situațiile legale.

Daca dorești înlăturarea datelor tale personale din înregistrările noastre (cu excepția situațiilor unde, din motive legale, trebuie păstrate – exemplu facturi emise) poți sa soliciți acest lucru printr-o cerere scrisa sau printr-un email.

 Pentru mai multe informații, vizitați “Politica de Confidențialitate”.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ZAPCA OANA P.F.A. utile în legătura cu conținutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ZAPCA OANA P.F.A nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

PRETURI, MODALITATI DE PLATA, FACTURARE

Preturile sunt afișate pe pagina dedicata fiecărui produs. In cazul in care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o oferta și veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil.

Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

Prețul imprimat pe factura este același cu cel transmis  în momentul confirmării comenzii.

Modalitățile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

Pe baza informațiilor deținute de www.oanazapca.ro si a celor furnizate  de cumpărător va fi emisa o factura pentru produsele livrate electronic.

POLITICA DE RETUR

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele si fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, indicata de dumneavoastră, în posesia produselor (download digital).

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, un e-mail. Datele noastre sunt: E-mail: contact@oanazapca.ro

Telefon: 0751.156.472

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

CONSECINTELE RETRAGERII

Dacă vă retrageți comanda pentru un produs digital, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (taxe de procesare card sau de orice alta natura) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzacția inițiala; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Condițiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Pentru sesiunile de coaching efectuate, banii nu vor fi returnați. Pentru sesiunile de coaching achiziționate și rămase de efectuat, banii vor fi returnați dacă anularea sesiunilor rămase de efectuat are loc cu minim 24 de ore față de ora la care erau planificate.

Pentru alte informații legate de returul produselor va rugam sa ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@oanazapca.ro

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

 • Sa furnizeze informații reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzării comenzilor;
 • Sa accepte soluționarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  administratorului;
 • Sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.
 • Cumpărătorul se obligă să păstreze confidenţialitatea faţă de terţi, să nu dezvăluie sub nicio formă şi prin niciun mijloc, să nu utilizeze în nicio modalitate, fie direct, fie indirect, fie în folos propriu, fie în folosul altuia, niciun fel de materiale, acte, date, informaţii rezultate din/în legătură cu clauzele prezentului contract sau altor aspecte confidenţiale aparţinând serviciilor și produselor oferite de ZAPCA OANA P.F.A, și de care a luat la cunoştinţă în orice mod pe durata contractului.
 • Obligaţia de confidenţialitate, astfel cum este prevăzută mai sus, se menţine în sarcina Cumpărătorului timp de 10 (zece) ani de la data achiziției. Prin informatii confidentiale se intelege orice informatie apartinand ZAPCA OANA P.F.A, primita sau obținută de la ZAPCA OANA P.F.A și de pe site oanazapca.ro in forma scrisa, orala sau in orice alt mod, si care se refera inclusiv dar nelimitat la:
  •   a) serviciile de coaching, cursurile,  tehnicile continute și modelul de curs online  realizat de  ZAPCA OANA P.F.A
  • b) Sistemul organizatoric, informational si de management al ZAPCA OANA P.F.A
  •  c) Informatii referitoare la numele si povestile de viata ale altor persoane întâlnite în   cadrul diverselor sesiuni sau cursuri furnizate de ZAPCA OANA P.F.A, precum si orice  alte informatii referitoare la datele biografice, cariera, familie etc ale acestora.
 • Cumpărătorul declara si intelege ca va folosi informatiile confidentiale care ii parvin pe parcursul executarii prezentului Contract numai in interesul si in scopul indeplinirii obligatiilor sale contractuale
 • În cazul în care se dovedește că au încălcat obligația de confidențialitate, va datora ZAPCA OANA P.F.A penalități egale cu prejudiciul cauzat
 • Orice declaraţii sau interviuri, precum şi dezvăluirea oricăror informaţii către media în legatură cu serviciile prestate sau cursurile și materialele achiziționate se poate face de cumpărător numai cu acordul prealabil al ZAPCA OANA P.F.A

OBLIGATIILE VANZATORULUI

 • Sa pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Conținutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentația tehnica aferenta acestora afișate pe site sunt reprezintă cel mai bun efort de prezentare a acestora, iar rezultatele nu sunt neapărat tipice si pot varia. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare.
 • Sa contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • Sa livreze produsele digitale in mod electronic, prin intermediul site-ului OANAZAPCA.RO, sau prin platforma de Zoom și/sau Google meet, în funcție de serviciul ales.

Sa utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori in concordanta cu secțiunea `Informații Personale` si `GDPR`, parte integranta din TERMENI SI CONDITII și din „POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE”.

Dacă aveți întrebări cu privire la acești termeni și condiții sau priving politica de confidențialitate, va rugăm sa ne scrieți pe e-mail la adresa: contact@oanazapca.ro.

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Copyright © Oana Zapca, 2020