„Viaţa nu este despre a te găsi pe tine însuţi. Viaţa este despre a te crea pe tine însuţi.”

– George Bernard Shaw

 

Când alegem să demarăm un (nou) proces de coaching?

O persoană alege să meargă la dentist atunci când vrea să prevină sau să trateze o afecțiune dentară. Coachingul nu este despre a trata. Totuși, uneori, simți un anumit blocaj sau o anumită dorință de îmbunătățire care te face să ajungi la coaching. 

O persoană poate alege să lucreze cu un coach pentru mai multe motive, inclusiv următoarele: 

 • când simte nevoia clarificării alegerilor pe care le are de făcut sau a obiectivelor pe care și le propune;
 • când există dorința de maximizarea a rezultatelor sau de accelerare a lor; 
 • când dorește să-și cunoască, crească și utilizeze mai bine cunoștințele, încrederea în sine și abilitațile necesare atingerii obiectivelor; 
 • când simte un blocaj în anumite zone din viața sa;
 • când simte nevoia de a echilibra viața personală cu viată profesională.
Liberate, putere, incredere

La ce servește coaching-ul?

ICF defineste coachingul drept un parteneriat cu clientți într-un proces provocator și creativ de conștientizare, care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

 • auto-cunoaștere
 • explorare, conștientizare
 • clarificare, claritate
 • alegeri mai bune, prioritizare
 • alocare eficientă a resurselor
 • responsabilizare și mobilizare către acțiuni
 • monitorizare rezultate și discuții pe progres
 • un cadru prietenos și crearea unei relații de suținere între client și coach.

Abordarea mea:

Sunt o persoană pragmatică, de formare economist, cu experiență în domenii precum:  financiar, analiză de business, strategie, îmbunătățire procese, management de proiecte și management de resurse umane. Visez la o lume mai bună, îmi place să citesc dar sunt mai ales un om de acțiune.

Folosesc o abordare pragmatică, orientată catre soluție, plan și acțiune.

Sunt situații în viață în care soluțiie le sunt atât de clare și este nevoie de o abordare holistică, de explorare, de răbdare și clarificare. Fiind eu însămi o persoană orientată către soluție și către acțiune, aveam tendința de a grăbi etapa de explorare și clarificare. Am realizat cât este de important să petrecem timp în această etapă și cât de benefic este să obținem claritate înainte de a trece la acțiune. 

Ce ai tu de făcut dacă ești convins(ă) că vrei să afli ce poate face coachingul pentru tine?

Dacă ești convins sau doar intuiești beneficiile pe care un program de coaching le poate avea pentru tine, te invit să ne cunoaștem mai bine, să înțeleg mai bine nevoia ta, să stabilim împreună cum te pot eu susține și să ne aliniem pe un plan de sesiuni.

O sesiune individuală de coaching durează între 50-60 min. În situația actuală se desfășoară online. Putem agrea și sesiuni față-în-față dacă este considerat necesar în cadrul discuției prealabile.

Pentru prețuri și pentru detalii de plată explorează zona de magazin. Aici găsești prețurile standard și diversele promoții.

Pentru mai multe întrebări, pentru stabilire detalii organizatorice sau pentru o opțiune care să se potrivească mai bine nevoii tale, te invit să mă contactezi.

*Pentru mai multe detalii legate de nevoia ta despre programare sesiuni și despre modalitatea de achiziționare și plată, te rog să mă contactezi la adresa de email: contact@oanazapca.ro sau la numărul de telefon: 0751. 156.472.

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Copyright © Oana Zapca, 2020