„Drumul către success, indiferent cum ni-l definim fiecare, depinde de cum ne transformăm dorințele în obiective și acțiuni.” Oana Zapca

Antrenor pentru performanta, Alaturi de tine si copilul tău

Tel: 0751 156 472

Email: contact@oanazapca.ro

Eu pe scurt:

Îi ajut pe oamenii din jurul meu să se orienteze către acțiuni și rezultate.

Ani la rând, prin prisma jobului meu, am ajuns să mă conectez cu oamenii din spatele rolurilor, fie profesionale sau în plan personale.

De-a lungul timpului am observat că așa mă conectam cel mai mult și cu mine.

Poate și tu ai avut un moment în care ai simțit că te-ai conectat cu oamenii din jur sau că ai descoperit persoane cu: pasiuni, dorințe, vise, limite, drame, valori, așteptări, proiecte de suflet și profesii, cu care te-ai regăsit și te-ai simțit conectat(ă) și valorizat(ă).

După ani de formare, participare la cursuri, autoeducare ca leader și ca părinte, am ajuns în punctul acela al vieții în care am început să apreciez mai degrabă puterea din spatele fiecărui moment și al fiecărei interacțiuni umane.

 

Astfel, am ales să fiu coach – antrenor pentru viață și performanță, pentru a însoți pe toți cei cu care am onoarea să lucrez, în călătoria lor spre a-și găsi propriile soluții și răspunsuri la întrebări precum:

  • în ce direcție să mă îndrept în continuare?
  • ce vreau să învăț nou care să mă susțină în planul meu?
  • sunt dispus(ă) să fac efortul și a renunța la confort pentru a atinge rezultatul ?

Îmi place să susțin oamenii să-și depăsescă blocajele și să-și urmărească visele în mod pragmatic.

Asta fac prin activitatea de coaching pentru adulți și copii, prin ceea ce scriu, prin proiectele în care mă implic și oamenii pe care-i susțin. 

Cum am ajuns SoulKids Coach?

La rândul meu sunt mamă pentru 2 copii minunați și de 15 ani de când am plecat în aventura aceasta de părinte, am citit, m-am documentat, am investit timp și energie în a fi un om și un părinte care să-și sprijine copiii și să-i ajute să-și maximizeze potențialul cu care s-au născut.

Cred în potențialul fiecărui individ și cred în educație, în crearea cadrului, a structurii și a conținutului prin care fiecare copil să se echipeze cât mai bine pentru provocările care îl așteaptă în viață.

Am ales programul SoulKids pentru că îmbină competențele mele de părinte, lider, de management si de Coach cu pasiunea pentru copii și cu credințele mele cele mai profunde.

SoulKids promovează învățarea prin povești, de o manieră atractivă și interactivă pentru copii. Am testat personal această abordare pe copii mei înainte de a alege programul în care să mă certific și cu care să continui misiunea mea de partener pentru performanță dedicat copiilor.

Îmi doresc să ofer fiecărui copil cu care am șansa să interacționez, toate condițiile pentru a avea succesul și fericirea pe care și le dorește, precum și competențele și instrumentele pe care să le poată accesa pe parcursul diverselor provocări.

Îmi propun să construiesc un parteneriat cu clienții mei – părinții dar mai ales copiii, prin care aceștia să se simtă ascultați, respectați, să se echipeze cu noi cunoștințe și instrumente și să-și alimenteze curiozitatea și dorința de creștere și evoluție care este specifică fiecărui individ, de la vârstă cât mai fragedă.

Pregătire / Certificări / Experiență:

  • SoulKids Certified Coach – July 2020
  • Coach de Carieră și Life-Coach – diploma de absolvire a cursului de Specialist în activitatea de coaching” organizat în cadrul Departamentului de Formare Continuă a Universității Româno-Americane, formator Marian Opran (2019)
  • Absolventă program M.B.A INDE – Diplomă MBA (Master in Business Administration) oferită de CNAM Paris și Diplomă Master  oferită de ASE București. (2008)
  • Manager cu experiență în diverse proiecte, departamente și companii – începând din 2000, culminând cu un rol de vice-președinte într-o multinațională cu 1000 de angajați în România
  • Mamă cu peste 15 de ani de experiență 🙂

Mai multe despre activitatea mea profesională înainte de SoulKids și Coaching poți găsi pe profilul meu de LinkedIn

Pasiuni

Joaca și timpul alături de copiii mei și de copii în general. Drumețiile – inclusiv nopțile cu cortul la munte sau la mare. Cărțile și povestirile. Auto-descoperirea și dezvoltarea ca ființa umană complexă și completă cu toată paleta de emoții și experiențe.

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Copyright © Oana Zapca, 2020